Devrek'in Bılık Köyü Çay Mahallesi'nde bulunan Seyfettin Şişman' a ait ardiyeye giren kimliği belirsiz hırsızlar deponun kapı kilidini kırıp, biri 100 litre büyüklüğünde diğeri 50 litre büyüklüğünde olan 2 bakır kazanı çaldı.

Sabah el aleti almak için ardiyesine giden Seyfettin Şişman, deponun kapı kilidinin kırılıp biri 100 litre büyüklüğünde diğeri 50 litre büyüklüğünde olan 2 bakır kazanın çaldığını fark etti.

Sadece bakır kazanların çalınmış olmasına şaşıran ve ardiyesinde kazanların dışında çetşitli el aletlerinin de bulunduğunu söyleyen Seyfettin Şişman; "Sabah saatlerinde el aleti almak için ardiyeye gittiğimde kapısının kildinin kırıldığını fark ettim. İçeri baktığımda yaklaşık 3 bin lira değerinde biri 100 litre büyüklüğünde diğeri 50 litre büyüklüğünde olan 2 bakır kazanın kayıp olduğunu anladım. Halbuki ardiyede çeşitli el alaetleri ve tarım alatleri varken sadece bakır kazanları çalmış olmaları beni çok şaşırttı. Hırısızların yakalanarak gerekli cezai yaptırımın uygulanmasını istiyorum" dedi.