CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'a yapacağı ziyarete her kesimden vatandaşı davet etti.

Herkesin sorunlarını dile getirmeye çağıran Köktürk; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Ocak Perşembe günü Zonguldak Dedeman Otelinde saat: 11.00'de muhtarlarımız, sivil toplum örgütü başkanlarımız, akil insanlarımız ile, saat; 15.00'de kadınlar ile, saat; 18.00'de gençler ile bir araya geliyor.

Halk tarafından seçilmiş olan muhtarlarımız, meslek grupları tarafından seçilmiş Oda Başkanları, üyeleri tarafından seçilmiş dernek başkanı ya da temsilcilerimiz için önemli bir gün 'derdini söylemeyen derman bulamaz' atasözünden yola çıkarsak, seçilmiş olmanın sorumluluğu doğrultusunda, seçenleri bu platformda temsil etmeleri gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum. Köyümüzün, çiftçimizin, hayvancılıkla uğraşanlarımızın, sanayicimizin, üreticimizin, küçük esnafların, şoförlerimizin vb. dertleri varsa ve çözüm istediğiniz konular varsa bunları dile getirmeniz için sizi davet ediyoruz.

Ailenin en önemli unsuru olan kadınlarımızı, mutfaktan, ısınmaya, vb. konularda söylemek istediğiniz ne varsa söylemeye davet ediyoruz.

Geleceğimiz olan gençlerimizi, eğitimden, torpilden, işsizliğe, vb. her konudaki sorunlarını dile getirmeye davet ediyoruz.

Genel Başkanımızın örgütlerden talebi; "Bu bir miting değildir, tarafsız kesimlerin ya da muhalif kesimlerin toplantıya gelmesini sağlayın. Kim ne sorunu, sorusu varsa rahatlıkla bana iletsin. Sorulmadık soru, anlatılmayan bir sorun kalmasın. Biz herkesin iktidarı olacağız. Bizim iktidarımızda hiç kimse kendisini öteki hissetmeyecek"dedi.