Zonguldak'da hentbol sporuna en çok değeri veren ilçe olarak bilinen Kozlu'da yeni yıldızlarını arenaya sürdü. Kozlu Belediyespor altyapısında Hentbol antrenörü Emre Kocaman'ın yetiştirdiği bayan hentbolcüler Kozlu'nun gururu olmaya devam ediyor.

Kozlu Belediysepor altyapısından yetişen bayan hentbolcüler 2021-2022 Hentbol sezonu öncesinde Türkiye Bayanlar Hentbol 2.Ligi ekiplerinden Kütahya Ülküspor'a transfer oldular.

Bayan sporcuların bir çoğu ise antrenör Emre Kocaman ile birlikte Milli takım kapmına davet edildi.

Kozlu için büyük bir başarı olan bu gelişmenin ardından bayan hentbolcüler ve antrenör Emre Kocaman Kozlu Gençlik ve İlçe Müdürü Akif Başdağ önderliğinde Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi'yi makamında ziyaret etti.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, sporcular, antrenör Emre Kocaman ve Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ'ı kutladı, sporculara milli takım kampında ve yeni takımları Kütahya Ülküspor'da yeni sezonda başarı temennisinde bulunarak çeşitli hediyeler verdi.

AKİF BAŞDAĞ'DAN HÜSEYİN ERGİ'YE TEŞEKKÜR

Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ yaptığı açıklamasında "İlimizde hentbolde başarı gösterip 2. Lig kulüplerine seçilen ve bir kısmı milli olmaya hak kazanan Sporcularımız Sayın Kaymakamımız Hüseyin Ergi tarafından ödüllendirildi. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim"