Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de 10'ncu hafta maçları geride kaldı. A Grubu'nda Üzülmezspor, Yenimahallespor'a 5-2 mağup olurken, Bu sonucun ardından Üzülmezspor matematiksel olarak küme düşmeleri kesinleşti. Üzülmezspor gelecek sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek.

PARASIZLIK SONLARI OLDU

Zonguldak'ın en köklü kulüplerinden birisi olan, az sayıda üyelerin aidatları ile ayakta kalmaya çalışan Üzülmezspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular küme düşmenin büyük üzüntüsünü yaşıyor.

Maddi olarak krizde olan ve istediği transferleri yapamayan Üzülmezspor'da yönetim çok az bütçe ile Süper Amatör Küme'de kalıcı olabilmek için, deplasman ve malzeme parası bulabilmek için büyük mücadele verirken, teknik heyet ve futbolcular ise para almadan fedakarca kulübün ayakta durabilmesi için birlik ve beraberlik içinde mücadele etti.

BELEDİYE TAKIMLARI İLE YARIŞAMADILAR
Zongludak Amatör futbolun köklü kulübü Üzülmezspor, Kozlu Belediysespor, Alaplı Belediyespor ve iş adamlarının büyük destekler verdiği takımlarla maddi olarak başa çıkamadı, 10'ncu hafta sonunda küme düşmesi kesinleşti. Üzülmezspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular gelecek sezon da aynı amatör ruhla mücadele ederek tekrar Süper Amatör Küme'ye çıkmayı deneyecek.