Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısındaki gündem dışı konuşmasında, İlçedeki Süleymanlar Mahallesindeki eski Hastane binalarının bulunduğu alana yapılması amacıyla başlatılan çalışmalarda, hayırseverlerden destek istendiğini hatırlattı.

"PARASINI GERİ İSTİYOR!"

Bunlardan birinin de, Kekeçler Sülalesinden Bodrum'da yaşamını sürdüren Ahmet Erman olduğunu belirten Posbıyık, şöyle dedi:

"Bayramın ikinci günü Ahmet Erman Bey telefon etti. Babasının hayrına üniversite kampüsüne kakıda bulunmak amacıyla bağışladığı 4 milyon lira için valilik makamında protokol imzalanmıştı. Ban adeta isyan etti, '2 yıl oldu bir şey yapılmadı. Param pul oldu. Avukatlarıma talimat verdim, paramı geri alacağım. Siz bir şey yapmıyormusunuz?' dedi. Ben de kampus inşaatı için gereken ruhsatları verdiğimizi, belediye olarak üzerimize düşen iyaptığımızı söyleyerek ikna etmeye çalıştım. Rica ettim, minnet ettim; 'acele etme, ben görüşmeler yapacağım' dedim. Üniversite kampüsü işi çözülmeye başlıyor. Bağışçılar paralarını geri istemeye başladı. Bu çözülme işaretidir. İlgili yerlere buradan çağrıyı yapıyorum. Belediye başkanı olarak bu benim görevim. Gidişatı hiç iyi görmüyorum."