TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor saha ve seyircisi önünde play-off mücadelesi veren güçlü rakibi Kırkalerispor'u konuk etti.

Ligde son 7 haftada 5 beraberlik, 2 yenilgi ile galibiyet alamayan Zonguldak Kömürspor son galibiyetini ilk yarının son maçında deplasmanda Ispartaspor'u 2-1 yenerek almıştı.

İkinci yarı oynadığı 7 maçtan galip ayrılamayan kırmızı-lacivertli ekip saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor'u 66'ncı dakikada Ercüment'in attığı şık golle 1-0 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Bu kritik galibiyetle 29 puana yükselen kırmızı-lacivertli temsilcimiz 14'üncü sıraya yükselerek haftalar sonra yüzü güldü.

ŞENOL DEMİR MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ
Geçtiğimiz hafta 2 maçlık cezası tamamlanan ve Şanlıurfaspor deplasmanında kulübede olan Teknik Direktör Şenol Demir Şanlıurfaspor maçında bir penaltı pozisyonuna itiraz ettiği için sarı kart gördü. 4 sarı kart sınırına ulaşan Şenol Demir cezalı duruma düşerek Kırklarelispor maçında takımının başında olamadı ve maçı tribünden izledi.

ERCÜMENT HAYAT VERDİ, KALECİ EGEMEN BAŞARILIYDI
Zonguldak Kömürspor'da uzun süredir sessiz olan kanat oyuncusu Ercüment Kırklarelispor maçında başarılı futbolu ile dikkat çekti. Ercüment 66'ncı dakikada attığı golle Zonguldak Kömürspor'a hayat verdi. Sakatlığı nedeniyle oynayamayan Kaleci Sinan Ören'in yerine 4 haftadır oynayan genç kaleci Yüksel Egemen oynadığı tüm maçlarda başarılı oldu. Kırklarelispor maçında da 2-3 kritik pozisyon kurtaran Egemen tribünlerden alkış aldı.

Zonguldak Kömürspor 1-0'lık Kırklarelispor galibiyetiyle 29 puanla 14'üncü sıraya yükseldi. Kırmızı-lacivertli ekip 9 Mart Çarşamba günü deplasmanda Uşakspor ile erteleme maçı oynayacak.