Peraleda ile tarzınızı yeniden oluşturmak, tarzınızı yeni bir soluk kazandırmak için en şık yüzükler sizler için Peraleda stoklarında yerini aldı. Muhteşem ve dayanıklı tasarımıyla pırlanta yüzük modellerinde yeni bir dönemin kapısı aralanıyor. Peraleda Kuyumculuk, takı modellerini özel günlerde sevdiklerinize vereceğiniz en değerli hediyelerden biri haline getirmekle kalmıyor ömür boyu kullanmanız için dayanıklı bir şekilde piyasaya sürüyor.


Geniş ürün yelpazesindeki yüzlerce mücevher arasından dilediğinizi seçme fırsatını internet sitesinde sunan Peraleda birden fazla renk seçeneği ile kıyafetlerinizi kombinleyebilmeniz için fiyatlarında indirime gitmiştir. Doğrudan Dubai, Belçika, Hindistan ve diğer ülkelerden elmas tedarik ederek ve ustalar tarafından orjinalliği bozulmadan elle işlenerek hazırlanan modelleri modaya uygun bir şekilde tasarım harikasına dönüştürmektedir.

Modaya uygun olarak tasarlanan pırlanta yüzük modeli, şık ve muhteşem minimalist tasarımın ne kadar farklı olduğunu gözler önüne seriyor. Peraleda Kuyumculuk sadece seçkin yüzükler tasarlamakla kalmıyor, müşterilerimizin kalplerine dokunabilecek eserler oluşturmak için usta ekibi ile birlikte hem modayı takip ediyor hemde işçiliğini kusursuz boyutlarda yaparak severek takmanıza olanak sağlamaktadır.

İster nişan yüzüğü, ister alyans gibi özel bir teklif, ister özel günlerin olmadığı zamanlarda sevdiğiniz insanları mutlu etmek için satın alabileceğiniz modeller ömür boyu sevdiklerinize eşlik etmesi için özel olarak tasarlanmış olup sevdiğinizi mutlu etmek istiyorsanız size bütçenize uygun pırlanta yüzük modellerine göz atabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Kaliteli Ürünler !

Online olarak dilediğiniz yüzüğü beğenerek tek tıkla satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Kullanıcıların Peraleda'nın güvenli alışveriş sistemi sayesinde sorunsuz bir şekilde satın alabilmeleri için %100 güvenli SSL sertifikası sizler için bulunduruyoruz. Peraleda Kuyumculuk uzun yıllardır kuyumculuk sektöründe faaliyet göstermekte olan ve satış sonrası desteği ile müşterilerini her zaman memnun eden kaliteli firmalar arasında yer almaktadır.

Küpe, bileklik, kolye gibi daha birçok takı modelini uygun fiyatlarla Perlada Kuyumculuk'ta bulabilir tek bir modeli ile elbisenizi canlandırabilirsiniz. Modaya uygun pırlanta yüzük modellerinden dilediğinizi seçip parmak ölçünüze dikkat ederek ücretsiz kargodan ve indirimden yararlanabileceğiniz gibi ayrıca size özel satın aldığınız ürün sigortalı bir şekilde gönderilmektedir.

Tercihlerinize göre karar vermekte zorlandığınız bir zaman dilimindeyseniz pırlanta yüzük modellerinin zengin bir koleksiyonunu Peraleda'da bulabilirsiniz. Trendi yakalamak, farklı stilleri bir araya getirmek ve özellikle sade tasarımı ve parlak görünümü başta olmak üzere sıra dışı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmek için mükemmel seçimlerinizi Peraleda koleksiyonunda bulmak mümkün.

Müşteri ihtiyaçlarına göre düzenlediğimiz politikamız sayesinde altın ve pırlanta fiyatlarını düşünmenize gerek kalmadan kolayca alışveriş yapmanın fırsatını yakalayabilirsiniz. Kaliteden ödün vermeden sadece pırlanta taşlarının artması ve azalmasıyla orantılı olan fiyatlarımıza göz atabilir orta segment yüzük modellerine uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.

Son dönemlerin en çok tercih edilen aksesuarlarından bir tanesi olan pırlanta yüzük modeli sevgiyi ve bağlılığı temsil eden en nadide takılardan biri olarak bilinmektedir. Bu modeller, özel etkinliklerde popüler olan takı modelleri olup dayanıklılıkları ve güzelliği ile tanınırlar. 0.26 ct Pırlanta Tektaş Yüzük, F Renk 0.10 ct Pırlanta Tektaş Yüzük, F Renk 0.22 ct Kolu Taşlı Tektaş Yüzük ve çok daha fazlası 1765 TL den 11750 TL ye kadar fiyat aralığı bulunmakta olup bütçenize uygun olan yüzüğü taksit imkanlarıyla satın alabilirsiniz.

Perakende Kuyumculukta Peraleda Farkı !

Hediye için tercih edilebilecek en kıymetli yüzük modelleri arasında gösterilen pırlanta yüzükler sıradışı tasarımı ve cazibeli görüntüsü ile elbiseleri tamamlayan önemli takı modelleri olarak bilinmektedir.

Sevdiklerinize doğum günleri, evlilik yıldönümleri ve sevgililer günü gibi pek çok farklı günde en sevdiğiniz hediyeleri verebilir, onlara olan sevginizi kanıtlamak için pırlanta yüzük modellerini kullanabilirsiniz.

Bu yüzüklerin detayları arasında terletmeyen ve kaplaması kalkmayan özel malzemelerden yapılmakta olup uzun yıllar eskimeden kullanılabilir. Peraleda ile güvenilir kalite ve uygun fiyatlı taş yüzükleri tercih edebilir, güzelliği, zarafeti ve aşkı simgeleyen takılara uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Daha fazla ürün için; https://www.peraleda.com/pirlanta-yuzukler/