AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Tunceli il Müftülüğü'nden Zonguldak il Müftülüğüne atanan Aşır Durgun'u ziyaret ettiler.

Ak Parti il Başkanı Zeki Tosun, Müftü Durgun'a görevinde başarılar dileyerek; "Sayın müftümüz ile birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Müftümüzün bizden istekleri varsa onları yerine getirmeye ve birlikte sorunları gidermek için elimizden geleni yapacağız.

Corona virüs nedeniyle Zonguldaklı hemşerilerimizi bir kez daha uyarmak istiyorum. Maske ve sosyal mesafenin kurallarına çok dikkat edelim. Daha önce bir sıkıntı yaşadık ama Allah'a şükür şu anda titizlikle çalışarak iyi bir duruma geldik. Burada bize çok büyük görevler düşüyor. Çünkü hastalık ve salgın tamamen geçmiş değildir. Lütfen Zonguldak'ta hemşerilerimiz biraz daha dikkatli olsunlar."

İl Müftüsü Aşır Durgun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "İnşallah burada devletimizin bize tebliğ ettiği görevi en güzel şekilde yerine getireceğiz.Hiçbir ayrım gözetmeksizin bu görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Görevlerimizi yaparken yasal engeller çıkarsa bu engelleri de il başkanımız ile istişare ederek aşmaya çalışacağız. Vatandaşlarımıza en güzel şekilde din hizmetleri ve eğitimlerini vermeye çalışacağız" dedi.