Valilik Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapılan halk gününde; her konuda yardım talep eden vatandaşlar dinlendi.

Toplantıya; Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Civelek, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Veli Köktürk, Tapu Müdürü Ersoy Yılmaz, Başkent Elektirik Yetkilisi Erdi Duran, muhtarlar katıldı.
Halk gününe gelen vatandaşların çoğu yine iş talebinde bulundular. Karabük Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu Meryem Yalçın isimli bir kadın, iş aradığını ifade etti. Vali Mustafa Tutulmaz İşkur İl Müdürü Okan Şentürk'e "İlk müşteri size çıktı Okan Bey. Bu arkadaşımızı işe yerleştirebileceğimiz bir yer var mı ilgilenelim" dedi.
İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk üniversite mezunu öğrenci ile ilgileneceğini ifade etti.

Halk gününe gelen diğer bir kadın ise eşiyle yaşadığı problemler yüzünden ayrıldığını ve ekonomik sorunlar yaşadığını ifade etti. Vali Tutulmaz, eşiyle ayrılmasına rağmen hala problemler yaşadığını ifade eden kadına "Sizi barıştıralım, ikinizi bir araya getirelim. Ben bir gün seni de onu da misafir edeyim, güzelce anlaşın burada" dedi.
Kadın eşinin kendisini aldattığını ifade ederek "Sayın Valim 61 yaşında eli işte gözü oynaşta. Sürekli beni aldatıyor, ben onunla bir araya gelmek istemiyorum" dedi.
Vali Mustafa Tutulmaz, kadını eşiyle bir araya getirmek için ikna etti.