Şirketler için tasarruf en önemli kalemlerin başında geliyor. Mevcut çalışan sayısı ile aynı güçte iş yapmaya devam etmek ve buna devam ederken tasarruf yapmak, şirketin kar marjını yükselttiği için, daha güçlü rekabet yapmasını sağlar. Her ülke bu nedenle yatırımcısına teşvikler sağlayarak, kendi ülkesinde iş yapmasını sağladığı için, ülkemizde en önemli tasarruf kaynakları arasında SGK teşvikleri görünüyor.

Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, pandemi döneminde azalan yatırımların yeniden ivme kazandığını açıklarken, Türkiye'nin özellikle yabancı yatırımcıların gözdesi halinde bir ülke olduğunu ve devletin verdiği teşviklerin bu konuda oldukça önemli yere sahip olduğunu açıkladı. Rasyotek firması tarafından geliştirilen ve algoritmalar sayesinde şirketlerin kendilerine uygun teşvikleri daha kolay bulmalarını sağlayan yazılımları sayesinde, şirketlerin ciddi tasarruf elde ettiklerini katıldığı canlı yayın programlarında anlattı.

Buna göre 1200'e yakın firmaya hizmet veren Rasyotek, şirketlerin 6 Milyar TL tasarruf etmesini sağladı.

Şirketinize Uygun Teşvikleri Bulun

Gıda, tarım, üretim, ağır sanayi, mağazacılık gibi tüm sektörlere sağlanan ve turizm gibi mevsimsel açıklanan teşviklerin tamamını sistemleri üzerinden kolaylıkla bulabileceklerini anlatan Haldun Pak, böylelikle teşviklerden daha doğru bir şekilde yararlanacaklarını belirtiyor.

Doğru teşvik, en yüksek faydayı elde etmelerini sağladığı için, Rasyotek bu konuda geliştirdiği SGK teşvik yazılımı ile hatasız bir süreç yaşamanızı sağlıyor. Bunun için yine hazırlanmış olan Süper Portal ile süreci takip etmek daha kolay olurken, başvuru süreçlerini tüm aşamaları ile takip edebiliyorsunuz.

Türkiye'deki her sektöre uygun teşviklerden yararlanmak isteyenler ve özellikle çalışan sayısını arttırmak isteyenler için SGK teşvikleri oldukça cazip bir hale geldiği için, bu tür teşvikleri bu özel yazılım ile daha kolay bulabiliyorsunuz.

SGK Teşvikleri Tasarruf Sağlıyor

Rasyotek, Türkiye'de bir çok ilke imza atarken, yine online SGK teşvik danışmanlığı için de hizmet almanızı sağlıyor. Haldun Pak, teşvik ile tasarruf yapmak isteyen şirketler için daha kolay bir şekilde işlem yapmasını sağlayan yazılımı geliştirdiklerini ve tüm işlemlerini de tek platform üzerinden yaptıklarını açıkladı. Süper Portal en önemli iş ortağı olarak şirketlere yardımcı olurken, en uygun teşviklerin bulunmasını sağlıyor.

SGK teşvik yazılımı hızlı raporlama, hatasız teşvik başvurusu, en yüksek faydanın elde edileceği teşviklere ulaşılmasını sağlıyor. Rekabetçi piyasalarda teşvikler büyük önem arz ederken, her ay değişen verilere göre yeni teşviklerden yararlanmak Rasyotek ile mümkün hale geliyor.

Teşviklerden En Yüksek Kazanç

Sadece bilinen veya çok tercih edilen teşvikler değil, aksine en yüksek kazancı yani tasarrufu elde edeceğiniz teşvikleri de SGK teşvik yazılımı ile tespit edebiliyorsunuz. Şirketinizin bilgilerini eklemek ve sonrasında teşvik kriterlerine uygun olarak işinize uygun teşvikleri bulacaksınız.

Rasyotek tarafından geliştirilen SGK teşvik yazılımı, online SGK teşvik danışmanlığı ile maksimum verim almanız için geliştirilmiş otomatik bir sistem olduğu için, kolaylıkla takip, sorgulama, başvuru işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.