TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin ikinci haftasında bugün İstanbul deplasmanında Pendikspor ile karşılaştı.
İstanbul Pendik Stadı'nda 16.30'da oynanan karşılaşmadan Zonguldak Kömürspor 3-2 mağlup ayrıldı.

Maçın Kayserili hakem Alim Kandemir karşılaşmanın 24'üncü dakikasında kaleci Sinan Ören ile rakip arasında yaşanan pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Zonguldak Kömürsporlu futbolcular çalınan penaltı düdüğü karşısında şok olurken hakem kararından vazgeçmedi ve rakip penaltı golüylü 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla biterken rakip Pendik Serdar Deliktaş'ın golüylü skoru 2-0 yaptı.

Zonguldak Kömürspor ise yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken Elmas'ın beklediği gol 67'nci dakikada Ertay Ataklı'dan geldi.

Zonguldak Kömürspor 78'nci dakikada defans hatalarıyla kalesinde üçüncü golü gördü.

Bu golün ardından 10 kişi kalan rakip Pendik karşısında baskısını sürdüren Zonguldak Kömürspor rakibine oranla daha çok pozisyon bulmasına rağmen bir türlü gol atamadı.

90'ncı dakikada Zonguldak Kömürpor Atilla Yıldırım ile skoru 3-2'e getirdi. Baskısını sürdüren Zonguldak Kömürspor 90+5'nci dakikada Emre Kara ile bulduğu gol hakemlerin facia kararla iptal edildi. Bu dakikada gol ofsayt kararıyla iptal edildi. 2 metre geriden çıkan Emre Kara'nın iptal edilen golünün ardından adeta isyan çıktı.

Ancak maçın hakem triyosu Alim Kandemir, Osman Baruk ve Yusuf Susuz kararlarından vazgeçmedi.

Hem Zongudak Kömürspor aleyhine verilen penaltı, hem de 90+5'de iptal edilen gol hakemlerin maçı alıp Pendikspor'a verdiğinin ispatı oldu.