TFFHGD Zonguldak Şubesi olağan genel gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ümit Kaya 3 yıllık görev süresinin ardından tekrar aday olduğu seçimlerde karşısına başka aday çıkmadı. Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda 18.00'da gerçekleştirilen olağan genel kurul saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Divan başkanlığını Erol Pesen'in yaptığı seçimlerde Başkan Ümit Kaya açılış konuşması yaptı. Daha sonra ise faaliyet raporları ile denetim kurulu raporları okundu. Seçimlerde mevcut başkan Ümit Kaya tekrar başkanlığa seçildi.

102 delegenin bulunduğu seçim listesinden 58 delege seçimlere katıldı, seçimler sonunda 49 geçerli oy, 2 geçersiz oy ve 7 geçersiz oyla Ümit Kaya 3 yıldaha Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı'na seçildi.

Genel kurulda, kısa bir süre önce hayatını kaybeden camianın sevilen isimleri Kemal Övünç ile Birol Horuzoğlu'nun pankartını kongre salonuna asarak vefa örneği gösterdi, camiada yaşamlarını yitiren büyükler saygı ile anıldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM LİSETSİ

Ümit Kaya başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor: Emre Kunduracı, Murat Kaskun, Osman Özdemir ve Selçuk Çurak.

Yedek yönetim listesi: Burhan Orhan, Natalia Alexeeva, Hayri Altuntaş, Abdullah Kandil ve Berivan Arıcan yer aldı.

Denetleme Kurulu asil listesini Deniz Kardaş, Mustafa Dalman ve Zabit Murşil'in oluşturduğu TFFHGD'nin üst kurul delege listesi: Erol Demir, Evren Atış, İlknur Güner, Saim Kürekçi ve Serkan Keleş.

ÜMİT KAYA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Başkan Ümit Kaya yayanladığı teşekkür mesajında şu görüşlere yer verdi: "TFFHGD Zonguldak Şubesi 13. Olağan Genel Kurulumuza katılım gösteren sevgili Hakem ve Gözlemcilerimize, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyem ve Bölge sorumlumuz Özgür Uçar'a ve barış huzurunda, pandemiye rağmen seçimin gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yapan, tüm ilçelerimizden kongremize gelen üyelerimize, zor süreçte camianın bütünlüğü İçin emek veren İl Hakem Kurulu Başkanımız Sn.Evren Atış ve İl Hakem Kurulu üyelerimize, Kongremizin Divan Başkanlığını yapan eski Bölgesel Kurul üyemiz Erol Pesen'e Serkan Keleş'e, Reşat Akcan'aç basınımızın güzide temsilcilerine, sevgili dostlarıma teşekkür ederim. Kazanan yine Zonguldak Hakemliği oldu"