Altıer kelimesi hem de Fransızca hem de Türkçe' de kullanılan bir kelimedir. Fransızca anlamı, özgüveni yüksek demektir. Türkçe anlamı ise altın değeri manasına gelir. Bu anlamda Altıer Akademi' nin vermiş olduğu hizmette, bu sektörde özgüveni yüksek olan kişiler ve değerli personeller yetiştirmektir. Güzellik uzmanlığı kursu almak isteyenler, tercih edebilir.

Son teknoloji ile üretilen cihazlar ile eğitim verilen ortamlar da profesyonel ve deneyimli kişiler hizmet verir. Güzellik uzmanlığı eğitimi, özel eğitmenler tarafından sağlanır. Sektörde ki bütün ihtiyaçlara göre bir hizmet verilir. Bunun için öncelikle analizler yapılır. Eğitim müfredatı buna göre belirlenir. Moda sektörü ve güzellik sektörü her geçen gün daha da gelişme gösteren bir alandır. Deneyimli ve İşinde uzman kişiler olmak için, eğitim çok önemlidir.

Gelişmiş Moda Sınıfları

Moda sektöründe ki eksikler analiz edildikten sonra, moda eğitimleri özel sınıflarda verilir. Bunlara moda sınıfı denilir. Global ihtiyaçların baz alındığı bu eğitimler de özel cihazlar kullanılır. Sınıfların hepsinde bu cihazlardan bulunur. Güzellik uzmanlığı eğitimi en özel ortamlarda verilir. Sınıfların hepsinin içinde akıllı ekran sistemi bulunur. Dijital dünyanın bütün fırsatlarından yararlanılır. Ayrıca sektörde ki bütün Özel malzemeler de sınıfların içinde bulunur. Ve Öğrenciler için her türlü imkan sağlanır.

Güzellik Uzmanlığı Eğitimi

Güzellik kursu verilmesinin amacı ilk seviyeden başlayarak, güzellik sektörü için yeni elemanlar yetiştirmektir. Özellikle bu elemanların yüksek nitelikli olması önemlidir. Bu kişilere estetisyen ismi verilir. Birinci kalite de güzellik merkezleri açmak, hastaneler de çalışmak, klinikler de görev yapmak, ancak bu şekilde mümkündür. Bunun için mutlaka kaliteli bir eğitim alınması gerekir.

Eğitim boyunca tercih edilen ve kullanılan ürünlerin hepsi, yani derma roller, cilt bakım ürünleri, özel materyaller ve cihazlar akademi tarafından sağlanır. Kursa katılanlar bu konuda ekstra bir maliyet ödemez. Yalnızca kişisel olarak kullanılan havlu gibi ürünlerin, hijyen açısından kursiyer tarafından sağlanması önemlidir. Verilen MEB onaylı güzellik uzmanlığı kursu son derece katkı sağlar.

Güzellik Uzmanlığı Kursu Ücretleri

Hayatın birçok alanında kişisel bakım yerlerinde kuaförler de bazen de hastaneler de güzellik uzmanlarını görmek mümkündür. İnsanlar için güzel görünmek çok önemlidir. Bu yüzden bu konuda sık sık bakım yaptırırlar. Yapılan bu hizmetlerin profesyonel olması çok önemlidir. Bu alanda hizmet veren Birçok kişi olsa da hepsi kaliteli bir hizmet vermez. En iyi hizmeti eğitimli kişilerden alabilirsiniz. Altıer Akademi bu alanda çok başarılı ve eğitimli personeller yetiştirir, önemli kurslar verir ve iyi eğitimler tarafından, kişilere yoğun destek verilir. Siz de güvenle tercih edebilirsiniz.