Nejdet Tıskaoğlu, Koç Holding bünyesinde yer alan kıymetli müşterisi Defy Appliances (Pty) Ltd. Güney Afrika ve Sahra Altı Bölge Direktörü & CEO Evren Albaş ve Satın Alma Grup Yöneticisi Emre Tacenur'u Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal Eyaleti'nin Durban şehrinde bulunan fabrikasında ağırlayarak kendilerine Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) adına şehrimizin simgesi "Madenci Heykeli" hediye etti.

Başkan Tıskaoğlu, Albaş ve Tacenur ile Zonguldak ve Çaycuma'da kısa ve orta vadede yatırımcı firmalar tarafından hayata geçirilecek girişimler hakkında konuşarak, şehre değer katacak yeni projelerinden bahsetti. Albaş ve Tacenur, Güney Afrika'da gerçekleştirdiği yatırım ile ülkemizin bayrağını yurtdışında dalgalandıran Başkan Tıskaoğlu'nu Çaycuma'da kurduğu üretim tesisi dolayısıyla tebrik ederek güzel dileklerini iletti.

Nejdet Tıskaoğlu duygularını "Sayın Albaş ve Sayın Tacenur değerli görüş ve önerilerini bizlerle paylaştı. Kendilerinin bilgi, birikim ve tecrübelerinden feyz alabilmek şehrimiz ve orta & kısa vadede hayata geçirip, uygulamayı hedeflediğimiz yatırım ve projelerimiz için son derece önemli. Kıymetli görüş ve önerilerini bizlerle paylaştıkları için derneğimiz ve memleketimiz adına Sayın Albaş ve Sayın Tacenur'a teşekkürlerimi sunuyorum." sözleriyle ifade etti.