TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazar günü zorlu deplasmanda 24 Erzincanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 11.30'da yaptığı idmanla sürdürdü. Saha ve seyircisi önünde 1922 Konyaspor'u 2-1 yenerek Erzincanspor maçı öncesinde moral buldu. Kümede kalma yolunda puan kaybına tahammülü bulunmayan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Şenol Demir futbolcularla sık sık konuşma yaparak ilk yarıyı kayıpsız tamamlayıp orta üst sıralarda tamamlamanın planlarını yapıyor.

24 Erzincanspor maçından iyi sonuçla döneceklerini belirten Şenol Demir 1922 Konyaspor galibiyetinin takıma yeni bir özgüven kazandırdığını, aldıkları galibiyetin sıralamada yerlerini değiştirmediğini söyledi.

"TAM KADRO MAÇA ÇIKTIK, KAZANDIK"

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir, "Konya maçını yüzde yüz kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Mutluyuz. Özgüvenimiz açısından da iyi oldu. Taraftara ve takımada moral oldu. Herkesin ihtiyacı olan bir galibiyetti. Müsabaka biraz daha farklı hale geldi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Sakat oyuncularımızın dönüşü müsabakayı daha farklı yaptı. Diğer müsabakalardan daha öndeydik. Kaybettiğimiz Pazarspor maçından sonra böyle bir müsabaka iyi oldu. Önceki maçlara göre daha iyi oynadık. Tam kadro çıkmamızın önemli ölçüde etkisi oldu" dedi.

"ERZİNCAN'DAN İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİZ"

24Erzincanspor karşılaşmasından iyi sonuçla döneceklerini belirten Teknik Direktör Şenol Demir; "Konya maçından galip ayrılmamıza rağmen yine aynı yerdeyiz. Bizde rakipte 17 puanda. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Deplasmandan iyi sonuçla dönecek güçte ve inançtayız" dedi.