TFF 2.Lig Beyaz Grup'a mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor deplasmanda play-off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu ile karşılaştı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen ilk yarıda Zonguldak Kömürpor'un 2-3, rakip Tarsus'un ise 3-4 potisyonu vardı. İlk yarısı 0-0 biten maçın 57'nci dakikasında Zonguldak Kömürspor'da oyuna ikinci yarı dahil olan Embiya Ayyıdız çıktı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Yine oyunca ikinci yarı giren Ercüment Eray Ataklı kalecinin üzerinden aşırma attığı golle 60'ncı dakikada Zonguldak Kömürspor'u 2-0 öne geçirdi.

Bu golerle adeta şoka uğrayan rakip Tarsus İdmanyurdu şoku çabuk atlatıp Zonguldak Kömürspor üzerine baskı kurdu. Maçın 62 ve 69'uncu dakikalarında Alperen ile 2-2'lik eşitliği yakalalan Tarsu, 71'de Yılmaz'ın attığı golle biranda 3-2 öne geçti.

Maçın 57 ve 71'nci dakikalarında atılan gollerle maç 3-2 Tarsus İdmanyurdu'nun galibiyeti ile sonuçlandı. 2-0 öne geçen Elmas, sahadan 3-2 yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

Zonguldak Kömürspor bu yenilginin ardından haftayı 38 puanla 13'üncü sırada tamamlarken rakip Tarsus İdmayurdu ise 55 panla 3'üncü sırada yerleşti.