Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu Süper Amatör Lige yükselme play-off son hafta maçında aynı puana sahip Sefercikspor ile Gökçebeyspor karşı karşıya geliyor.

Oynadıkları 2'şer maçı kazanarak 6'şar puanla ilk iki sırayı alan Gökçebeyspor ile Sefercikspor sezonun final niteliği taşıyan maçına çıkıyor. Karşılaşmanın berabere bitmesi halinde statü gereği iki takım arasında bir final maçı daha oynanacak. Bu maçın normal süresi berabere biterse 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak, yine eşitlik bozulmazsa şampiyon takımı penaltı atışları belirleyecek ve kazanan takım Süper Amatör lige çıkacak.

GÖKÇEBEYSPOR'UN GOLCÜLERİ HAZIR

İlk etap maçlarında ve play-off maçlarında attıkları gollerle takımını sırtlayan Gökçeyspor'un golcüleri Sefercikspor maçına hazır. Asım Akpınar, Kudret Alacalı ve Erkan Koçaklı atacakları gollerle Gökçebeyspor'u Süper Amatör Lige taşımak istiyor.

GÖKÇEBEY KENETLENDİ, BÜYÜK GÜNÜ BEKLİYOR
Gökçebeyspor'un golcülerinin yanı sıra kalesinden, defansına, defansından orta sahasına ve kanatlarına kadar tüm futbolcular Sefercikspor maçına motive oluyor.

Antrenör Metin Nezor nezaretinde çok zorlu bir maça çıkacak olan Gökçebeyspor'un da taraftarı tribünde 90 dakika boyunca takımını destekleyecek.