Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak'a geldi. Bakan Kasapoğlu ziyaretlerine ilk olarak Çaydeğirmeni Belediyesi'nde başladı. Kasapoğlu'nun ziyaretinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, belde belediye başkanları,Yatırım İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Çetin ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, sivil toplum kuruluşları yetkilileri, milli sporcular ve gençlik merkezi gönüllü üyeleri hazır bulundular.

Milli Badminton Sporcuları Zeynep Değirmenci ve Didem Karaca'nın, Bakan Kasapoğlu'na çiçek takdim etmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çekildi. Kasapoğlu ardından Çaydeğirmeni'nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bakan Kasapoğlu'na üzerinde ismi yazılı 67 numaralı Çaydeğirmeni Belediyespor forması hediye etti.