Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig play-off ekiplerinden Gelikspor'da buruk sevinç yaşanıyor.

2021-2022 futbol sezonunda Süper Amatör Lig B Grubu'nu açık ara şampiyon tamamlayarak play-off maçlarına kalan Gelikspor aynı istikrarı play-off maçlarında da gösterdi.

Kozlu Belediyespor ise kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesine giren Gelikspor ligin son haftasına Kozlu Belediyespor ise 22'şer puanla girdi.

Geçtiğimiz hafta Kozlu Belediyespor'u 2-1 yenerek sezonun ilk yenilgisini tattıran Gelikspor deplasmanda Yenimahallespor ile Kozlu Belediyespor ise sahasında Akınspor ile karşılaştı.

GELİK BELEDİYE BAŞKANI VE YÖNETİM TAM KADRO

Karşılaşmayı Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kulüp Başkanı Resul Cesur ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro izledi.

GELİK FARKLI KAZANDI

Mavi-beyazlı ekip 90 dakika boyunca etkili oynadığı karşılaşmayı Ferhat, Emrecan (2) Tahacan ve Alkan'ın golleri ise 5-0 kazandı, 25 puana yükseldi.

KOZLU DA KAZANINCA GELİK AVERAJLA İKİNCİ OLDU
Kozlu Belediyespor sahasında Akınspor'u 6-1 yenmesiyle birlikte ikili averajla BAL'a çıkan takım Kozlu Belediyespor oldu.

Gelikspor, BAL ekiplerinden Devrek Belediyespor ise play-aut maçı oynayacak. İki takım arasındaki maçın tarihi daha sonra açıklanacak. Gelikspor'un BAL'a çıkması için Devrek'i yenmesi gerekiyor. Mavi-beyazlı ekip için bir umut daha var.