Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig B Grubu'nda liderlik koltuğunda bulunan Gelikspor'da geçtiğimiz hafta aniden istifa ederek takımdan ayrıldığını açıklayan antrenör Yılmaz Yavuz'un ardından Gelikspor takımın yeni teknik patronunu buldu.

Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve yönetim kurulu üyeleri ile son bir görüşme yapan Kerem Şenel Gelikspor'un yeni antrenörü oldu.

RESUL CESUR VE YÖNETİMİ ŞAMPİYONLUK İÇİN KARARLI
Kulüp Başkanı Resul Cesur ve yönetim kurulu üyeleri Gelikspor için maddi-manevi büyük fedakarlıklar yaparken ilk hedefi olan Grup'tan çıkıp play-offa kaldı. Play-off maçlarında da aynı başarı ve istikrarlı göstermek için büyük çaba gösteren Başkan Cesur ve yönetimi bu sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmanın planlarını yapıyor.

HEDEF DOĞRULTUSUNDA TAKVİYELER YAPILIYOR
Şampiyonluk hedefi doğrultusunda mevcut kadroya dış transferde takviyeler yapan yönetim, son olarak takımın başına Fenerbahçe'de futbol oynamış, Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor formaları da giyen yetenekli teknik adam Kerem Şenel'i takıma kazandırdı. Şenel takımla birlikte bugün çalışmalara başlayacak.