Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig play-off maçlarını şampiyon Kozlu Belediyespor ile 25'er puanla bitirmesine rağmen ikili averajla şampiyonluğu kaybeden Gelikspor, Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup'ta sezonu Ereğli Belediyespor'un altında bitiren Devrek Belediyespor ile play-aut maçı oynayacak.

KADER MAÇININ TARİHİ AÇIKLANDI
Gelikspor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak olan play-aut maçının tarihi 17 Nisan 2022 Pazar günü olarak açıklandı. Maç Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak.

KULÜPLER ASKF'DE BULUŞACAK
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yarın (Salı) 13.30'da Gelikspor ve Devrek Belediyespor'un temsilcileri bir araya gelecek. ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Tertip komitesi ile yapılacak toplantıda maçın saati, her iki takım taraftarının yer seçimi ve talepler görüşülecek, karara bağlanacak.

Play-aut maçında Gelikspor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak maçın 90 dakikası berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık uzatma devreleri oynanacak. Uzatmalar da berabere bitmesi halinde önümüzdeki sezon Zonguldak'ı BAL'da temsil etmeye hak kazanacak takımı penaltı atışları belirleyecek.