Gelecek Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ile Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

Ziyarette; Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ile birlikte; Bartın, Bolu, Karabük, Düzce, Sakarya ve Sinop il başkanları da hazır bulundu.

Gelecek Partisi yöneticileri, Zonguldak TSO Başkanlığı, ZGC Başkanlığı ziyareti yaparak Kilise Restoran'da il başkanları toplantısı gerçekleştirdi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, konuklarına teşekkür etti ve yerel basının sorunlarını dile getirdi.

DEMİR: "YEREL BASIN DESTEKLENMELİ"

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir'de yerel basına önem verdiklerini belirterek, "Yerel basınımızın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Yerel basın mutlaka desteklenmelidir. Yerel basını güçlendirmemiz gerekiyor" dedi.

ÜSTÜN: "TÜRKİYE'DE ŞU AN SUNİ GÜNDEM OLUŞTURULUYOR"

Gelecek Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün de "İstanbul sözleşmesinin ve andımızın kaldırılmasının bir seçim işareti olduğunu düşünüyorum. İstanbul sözleşmesi TBMM'de 550 milletvekilini oyuyla çıkan tek kanundur. İstanbul sözleşmesini iptal edilmesiyle belirli bir kesime mesaj verilmek istenmektedir. İstanbul Sözleşmesi ile suni gündem oluşturularak açlık ve geçim sıkıntısını unutturulmak isteniyor. İstanbul sözleşmesi kadınların lehine ve menfaatine olan bir uygulamadır" ifadesini kullandı.