TFF 2.lig Beyaz Grup'ta Zonguldak Kömürspor sahasında play-off mücadalesi veren Bucaspor'u konuk etti. Kırmızı-lacivertli futbolcular Polis haftası ve Otizm haftası nedeniyle sahaya ellerinde pankart ve özel çocuklarla birlikte çıktılar. Zonguldak protokolü başta olmak üzere maçı yaklaşık 2 bin 500 dolayında taraftar izledi.

Zonguldak Kömürspor taraftarının önünde sahaya avantajlı çıkarken ilk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi. İki takımda birinci yarı istediği pozisyonları bulamadı.

MAÇIN İKİNCİ YARISINDA BAMBAŞKA ZONGULDAK KÖMÜRSPOR VARDI
Zonguldak Kömürspor kendisi açısından durgun geçen ilk yarının ardından ikinci yarıya çok etkili başladı. Teknik Direktör Şenol Demir stoper Selim'i çıkardı, maça sağbek oynayan Ali Osman'ı stopere çekti. Selim'in yerine ise sağ bek Muhammet Kol'u aldı. İkinci yarı oldukça etkili oynayan kırmızı-lacivertli ekip Muhammet'in sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içine ortaladı. Topa Embiya hamle yaptı. Kaleciden dönen topa düzgün bir vuruş yapan Ercüment Zonguldak kömürspor'un 56'ncı dakikada attığı golle 1-0 öne geçirdi.

2 NET POZİSYON KAÇTI, KALESİNDE GOLÜ GÖRDÜ
Zonguldak Kömürspor golün ardından özellikle Fatih Bektaş ve Embiya ile 2 tane net pozisyondan yararlanamadı. Maçı kopartacak pozisyonları değerlendiremeyen Zonguldak Kömürspor 78'nci dakikada Ali Osman Karnapoğlu'nun kendi kalesine attığı beraberlik golüne engel olamadı.

Beraberlik golünün ardından Rıdvan ile de pozisyon bulan kırmızı-lacivertli ekip bu fırsatları da kaçırınca sonuç kaçınılmaz oldu, karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

34 PUANA ÇIKTIK, RAKİP PAZARSPOR
Zonguldak Kömürspor, Bucaspor beraberliği ile birlikte 34 puana yükseldi. Kırmızı-lacivertli ekip 13 Nisan Çarşamba günü Rize deplasmanında Pazarspor ile erteleme maçı oynayacak. Bu karşılaşma iki takım açısından da büyük önem taşıyor.