Zonguldak'ın köklü kulüplerinden Terakkispor kongresini gerçekleştirdi. Yıllarca Zonguldak futbolunda üst düzey başarılar elde eden Terakkispor son yıllarda ekonomik nedenlerden dolayı eski günlerini arattı.

Birinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele eden Terakkispor'un kongresinde Zonguldaklı iş insanı Alaborina Restauran İşletmecisi Ali Özçep Kulüp Başkanlığı'na seçildi.

BAŞARILI BİR FUBOL KARİYERİ VE BİLGİYE SAHİP

Zonguldak futbolunun üst düzey isimlerinden birisi olan Ali Özçep özellikle oynadığı takımlarda orta saha ve forvet arkası mevkilerinde oynadığı futbolla izleyenleri büyülerdi. Şoförler Derneği ve Zonguldak Belediyespor gibi takımların yanı sıra bir çok kulüpte oynayan Ali Özçep futbolculuk yıllarından kendisini biran da kulüp başkanlığında buldu.

Köklü Terakkispor camiasının büyüklerinin isteğini kıramayan Ali Özçek kendisi gibi başarılı bir futbolcu geçmişi bulunan ve yıllarca Terakkispor'da futbol oynayan stoper Hakan Ateş de Ali Özçep'in yöneticisi olacak. Yönetim listesinde Terakkispor'a kendini adamış bir çok değerli isim yönetimde bulunuyor.

HEDEF YENİ ŞAMPİYONLUKLAR
Terakkispor Kulüp Başkanı Ali Özçep ve yönetim kurulu üyeleri takımı eski günlerine taşıyabilmek adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

İŞTE TERAKKİSPOR YENİ YÖNETİMİ
Ali Özçep, Hakan Ateş, Abdulkadir Baş, Osman Aydın, Gürkan Gedik, Ersin Koçer, Tolgahan Karayol, Turgay Yılmaz, Cüneyt Öztür, Hasan Özdoğan, Murat Tanyeli, Kadir Bostan, Bülent Dadandı.

DENETİM KURULU ASİL: Ali Osman Olgun, Şerafettin Gençalep, Şefkat Yüksel.

ASKF ASİL: Ali Özçep, Şenol Kadem, Hakan Ateş.