Birinci Amatör Küme Merkez B Grubu'nda mücadele eden Güvenlikgücüspor ligin son haftasında oynaması gereken Beycuma Cezaevispor maçına çıkmayacak.

Yıllarca Güvenlikgücücüspor'u zor şartlarda ayakta tutan ve lige katılmasını sağlayan, takımın hem yöneticisi hem de antrenörü olan Yusuf Aydın takımı ligden çektiğini açıkladı. Sezon başından buyana idmanlara gelmeyen futbolcularına kazın Yusuf Aydın aynı zamanda ligde yaşanan bazı olaylara da tepki göstererek takımını ligden çekti.

Hafta sonu oynaması gereken Beycuma Cezaevispor maçına çıkmayacağına dair ligden çekildiğini belirten resmi yazıyı Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi'ne veren Yusuf Aydın tepkisini bu şekilde ifade etti.

LİGDE KÜME DÜŞEN İKİNCİ TAKIM DA KESİNLEŞMİŞ OLDU
Güvenlikgücüspor'un ligden çekilmesinin ardından son haftaya BAY giren ve maçlarını tamamlayan 12 puanlı Maden İşçileri Topbaşıspor, Güvenlikgücücüspor'un ardından küme düşen ikinci takım oldu.

10 PUANLI BEYCUMA CEZAEVİ HÜKMEN KAZANACAK 13 PUAN YAPACAK
Beycuma Cezaevispor son haftaya 10 puanla 6'ncı sırada küme düşme potasının içinde girecek. Ancak Güvenlikgücüspor'un ligden çekilmesiyle Beycuba Cezaevispor hükmen 3 puan almış olacak. 13 puana yükselecek olan Beycuma Cezaevispor kümede kalacak.