Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu sosyal sorumluluk projesi olarak futbola da destek vererek Çaycuma Gençlerbirliği kulübünü devraldı. Tıskaoğlu Çaycuma Gençlerbirliğinin ismini değiştirerek tüm Zonguldak'ı kapsaması için Zonguldak Gençlerbirliği yaptıklarını söyledi.

Zonguldak ASKF tarafından organize edilen ve başarıyla tamamlanan U11 ve U12 turnuvasında mücadele eden Zonguldak Gençlirbirliği takımının maçlarını izleyen Necdet Tıskaoğlu turnuva sonunda teknik heyet ve sporcularını kutladı.

"Tüm çocuklar şampiyondur" sloganı ile gerçekleşen organizasyon sonunda açıklama yapan Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı, aynı zamanda Zonguldak Gençlerbirliği Futbol Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Zonguldak Gençlerbirliği olarak büyük hedefleri olduğunu söyledi. Tıskaoğlu, Zonguldak Gençlerbirliği'nde yetişen futbolcuları Zonguldak Kömürspor'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a futbolcu göndermek için çalışacaklarını belirtti.

"FUTBOLCULARIMIZ BÜYÜK KULÜPLERE TRANSFER OLACAK"

Başkan Tıskaoğlu: "Gençlerimizi izlerken Kendi çocukluğuma gittim. Ben de inanılmaz bir futbol aşkı var. Bugün bir sanayici olmasaydım futbolcu olurdum. Gençlerimizi görünce aynı duyguları yaşıyorum. Gençlerimiz çok yetenekliler. Gökhan hocaya, Bahadır hocaya ve diğer bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Kaptanımız çok iyi, çok iyi bir geleceği var. Kendini yetiştirirse, duruşunu bozmazsa kaptanımızı Zonguldak Kömürspor'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a hedef koyacağız inşallah. Hedefimiz gençlerimizi büyük takımlara göndermek, bunu başarabilirsek ne mutlu" dedi.