Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu play-off Süper Amatör Lige yükselme maçlarını 7'şer puanla tamamlayan Sefercikspor ile Gökçebeyspor arasında final maçı oynanacak. Play-off son maçında 1-1 berabere kalan iki takım statü gereği Cumartesi günü 14.00'da Çaycuma Çim Saha'da karşı karşıya gelecek. Kazanan takım Süper Amatör Lige çıkacak, 90 dakika berabere biterse maç uzatmalara gidecek. Uzatmaların da berabere bitmesi halinde şampiyon olacak takımı penaltı atışları belirleyecek.

BABA-OĞUL ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Sefercikspor'un en ilginç özelliği takımın antrenörünün Kulüp Başkanı Caner Sefercik'in babası Arif Sefercik olması. Baba-oğul Sefercikspor'un şampiyonluğu için mücadele veriyor. Oğul kulüp başkanı, baba takımın antrenörü. Baba oğul şampiyonluğa olan inançları üst düzeyde.

ARİF SEFERCİK: "FUTBOLCULARIMIN GÖZLERİNDE ŞAMPİYONLUK İNANCINI GÖRÜYORUM"

Filyos Sefercikspor Antrenörü Arif Sefercik takımına güvendiğini belirterek şöyle konuştu: "Gökçebeyspor ile 30 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da Çaycuma Çim sahada oynayacağımız Süper Amatör Lige yükselme maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Futbolcularımın her biri hırs küpü. Gözlerinde şampiyonluk inancını görüyorum. Gökçebeyspor'u güzel futbol oynayarak net bir skorla yenerek şampiyon olacağız. Filyos halkı ve Sefercik Mahallesi tam bir uyum içinde. Yalnız İl Hakem Kurulu'ndan ricam final maçına kaliteli ve korkmayan bir hakem vermelerini rica ediyorum. Gökçebeyspor ile Pazar günü oynadığımız ve 1-1 biten maçta 60 hanelik mahalle takımı Sefercikspor, Gökçebeyspor'u futbolumuzla ezdik. Cumartesi günü de final maçında işi bitirip Süper Amatör Lige çıkacağız" dedi.

CANER SEFERCİK: "HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG"

Filyos Sefercikspor Kulübü Başkanı Caner Sefercik ise "Hedefimiz iyi futbol ve iyi sonuçla Süper Amatör Lige çıkacağımıza inanıyorum. Taraflı tarafsız herkesi maça davet ediyorum. Bizi maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm Filyoslulara teşekkür ediyorum. Hedefimiz Süper Amatör Lig. Takım kaptanımız Süper Lig deneyimi olan Savaş Esen kardeşim takımı çok iyi yönlendirerek, iyi bir takım kaptanlığı yaparak başarıda payı olan bir futbolcu. Kendisine minnettarız" dedi.