Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Pazar günü deplasmanda Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Teknik Direktör Erhan Koç: "İki taraf için de önemli maç. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Devrek deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz" DEDİ.

HAZIRLIKLAR ALAPLI'DA YAPILIYOR

Bal Ligi'nde 28 Kasım Pazar günü saat 14.00'de Kdz. Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor, Devrek ilçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Beyçayır Stadı'nın zemininin yenilenmesi dolayısıyla antrenmanlarını ve maçlarını Alaplı Stadı'nda sürdüren Ereğli Belediyespor maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

"2 TAKIM İÇİNDE ÖNEMLİ MAÇ"

Teknik Direktör Erhan Koç, Bakırköyspor karşısında elde edilen galibiyet ve iyi futbolu sürdürmek istediklerini belirterek şunları söyledi: "İki takım için de önemli maç. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Hedefimiz; Devrek deplasmanından galibiyetle dönerek seri yakalamak. Bunu başaracak güçteyiz. Futbolcularıma inanıyorum ve güveniyorum. İzleyenler için de güzel bir maç olmasını diliyorum"