TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezonun ilk maçında sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilen Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Cafer Aydın karşılaşmayı değendindirdi. Aydın Pendikspor karşısında iyi mücadele ile iyi sonuç almak istediklerini belirterek futbolun sahada oynandığını, güçlülerin he zaman kazanamayacağını belirtti.

"BİREYSEL HATADAN GOL YEDİK"

Maçı değerlendiren Cafer Aydın, ''Akhisar Belediyespor maçının ilk 15 dakika istediğimiz baskıyı kuramadık. Ancak 30'ncu dakikadan sonra iyiydik. 30 ile 45 dakika arasında hem tempolu hareketlerle hem de 4 tane net pozisyon vardı. 1-0 yapabilsek moral motivasyon çok iyi olurdu. Maçın genelinde 7-8 tane gol pozisyonumuz vardı. Golü bulamadık ve bireysel hatadan gol yedik. Futbolda önemli olan bundan sonraki haftalarda bir başlangıç yapıp seri galibiyetler almaktır. Seyircilerimize de teşekkür ediyorum. Onlar da çok iyiydi, büyük destek sağladılar" ifadelerini kullandı.

"SEZONA BİRLİKTE BAŞLAMADIK"

Cafer Aydın sezon öncesinde transferlerin yapılamadığını belirterek şunları söyledi: ''Henüz yeni kurulmuş bir takımız mazeret değil aslında. Bu maç için söylemiyorum ama oyuncularımız birer birer geldi. Sezona hep beraber başlamadık, oyuncularımızla aynı anda başlamadığımız için bunun da sıkıntıları var. Birkaç hafta sonra hem seri maçlara başladıkça sahaya daha iyi çıkacağız, daha iyi sonuçlar alacağız"

"PENDİK'TEN PUANSIZ DÖNMEK İSTEMİYORUZ"

Zorlu Pendik deplasmanı öncesinde iddialı konuşan Teknik Patron Cafer Aydın, "İstanbul'da oynayacağımız Pendikspor geçen seneki Eyüp ve Manisa'dan kurulu bir takım. Hedefleri şampiyonluk. Sonuçta futbol isimlerle değil sahada oynanıyor. Ben oyuncularıma güveniyorum. Oradan puan veya puanlarla döneceğiz" dedi.