AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında Ramazan ayında programlarda çalışan 19 mahalle ve 3 belde başkanına teşekkür edildi. Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, törende yaptığı konuşmasında, "21 aydır halkımızla iç içe mahalle yönetimimiz var. Durmaksızın verilen görevleri yerine getirdiler" dedi. Parti binasındaki törene, Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, mahalle ve belde başkanları katıldı.

AYÇİÇEK; "HALKIMIZLA İÇ İÇE MAHALLE YÖNETİMİMİZ VAR"

Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, törende yaptığı konuşmasında, "21 aydır halkımızla iç içe mahalle yönetimimiz var. Durmaksızın verilen görevleri yerine getirdiler. Her akşam evlere ziyarete gittiler. Gençlik Kolları, Kadın Kolları İl Yönetimimiz aile olarak mahallelerimizde halkımızla biraya geldiler. Bizlerde teşekkür etmek için 2023 hedeflerine yaklaştığımız süre içerisinde kendilerine yaptıkları bu hizmetlerinden dolayı kendilerine küçük bir hediye takdim etmek için böyle bir toplanı yaptık" dedi.

TOSUN: "DAHA DİRİ VE DAHA DİMDİK OLACAĞIZ"

İl Başkanı Zeki Tosun, ise yaptığı konuşmasında, "Bugün güzel toplantıda bizi ve ilçelerimizi yan yana getiren ilçe başkanımıza teşekkür ederiz. Çok güzel çalışmalar yaptık. Hepiniz sahadaydınız. İftar iftar sonrası teravih teravih sonrası sahur sahur sonrası. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'in de sizlere selamları var. Bu yaz döneminde yapacağımız çalışmaların planlaması gibi oldu. 2023 seçimlerinde daha diri ve daha dimdik olacağız. Yakın zamanda teşkilat başkanımız sizlerle toplantısı yapacak. Kısacası bizim bütün teşkilatlarımızın artık sahada olması en önemli çalışması olacak. 2023 de tekrar başarılı olacağız. 2023 oylarımızı arttırmak. Bu saate işinizi gücünüzü bıraktınız" diye konuştu.

Programın son bölümünde ise protokol üyeleri mahalle ve belde başkanlarına başarılı çalışmalarından dolayı madenci heykeli takdim etti.