TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un 32 yaşındaki file bekçisi Sinan Ören, açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli kaleci Sinan Ören, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyleyerek, artık şehrin dinamiklerinin harekete geçerek, takıma destek vermeleri gerektiğini ifade etti.

"YENİ SEZONDA ZONGULDAK'A YAKIŞIR BİR TAKIM ORTAYA ÇIKACAK''

Her şeyin çok güzel olacağını vurgulayan kırmızı-lacivertli takımın deneyimli eldiveni Ören, ''Burada güzel bir çalışma ortamı var. Genç arkadaşlar aramızda. Biliyorsunuz ki, birçok sıkıntılar yaşıyoruz. Ama ona rağmen Zonguldak halkını ve taraftarını mutlu etmek için yeniden buraya geldim. Hocamız çok tecrübeli ve kariyeri sağlam bir hoca. Ben de onlardan birçok şey öğreniyorum. Herkesin bu takımın arkasında olması gerekiyor. Kenetlenmemiz gerek. Göreceksiniz ki, yeni sezonda Zonguldak'a yakışır bir takım ortaya çıkacak'' dedi.

"HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Ören, Zonguldak halkının artık takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, ''İki yıldır Kömürspor forması giyiyorum. Artık buradaki işadamlarının ve sivil toplum kuruluşlarının bu takıma sahip çıkması gerekiyor. İyi niyetli bir Belediye Başkanımız var. O da elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. O da bu takımın içinden çıkmış bir. Ele ele vermemiz gerekiyor. Yeni sezonda taraftarımıza yakışır, şehrimize yakışır bir takım ortak noktaya koymamız gerekiyor. Ben de elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi