Birçok üründe olduğu gibi plakalık ürünlerinde de en iyi ürünleri üreten sayılı firmalardan biriyiz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda ürünlerimiz en kısa sürede hazırlanarak talep edilen adrese teslim edilmek üzere anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile kargılanmaktadır. Kargo şirketi sistemi üzerinden kargo takibi yapılmaktadır. Sizde Firmana Özel Plakalık Tasarlat kampanyasına katılarak en kısa sürede ve kaliteli ürünlerimizi satın alabilirsiniz. Ürünlerimiz sadece araba plakalığı ile sınırlı olmayıp motosiklet plakalığı da üretilmektedir. İnternet sitemiz üzerinden müşterilerimiz satın almayı düşündükleri toptan plakalık bölümüne girerek alacakları plakalıkların fiyatları ve plakalık üzerinde bulunmasını talep ettikleri firma ismi veya logo isim yazma seçeneklerinden diledikleri yazıları yazdıra bilmektedirler.

Plakalıklarımızın Özellikleri?

Ürünlerimiz Firmalara özel toptan plakalık satışı yapılmaktadır. Plakalıklarımız müşterilerimizin talepleri doğrultusunda tercih ettikleri şekilde hazırlanmaktadır. Kabartmalı plakalık ve isim yazılı plakalıklar talep doğrultusunda hazırlanmaktadır. Plakalıkların isim bölümüne müşterilerimizin talepleri doğrultusunda logolu isim yazma seçeneklerimiz mevcuttur. İnternet sitemiz üzerinden ürünlerimizin genel özellikleri buluna bilmektedir. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda lüks veya eko plakalıklarımız hazırlanmaktadır. Lüks plakalıklarımız kullanılan maddelerin kalitesi ve garanti süresinden kaynaklı eko paket plakalıklarımızdan fiyatları daha yüksektir. Müşterilerimiz bütçelerine göre diledikleri plakalık paketlerinden faydalana bilmektedirler.

  1. Lüks plakalık Özellikleri

l Plakalıklarımız sipariş verildikten sonra 24 saat içinde kargolanmaktadır.

l Ürünlerimizde Solma ve kırılma olması durumun da 1 Yıl garanti bulunmaktadır.

l Ürünlerimiz A kalite plastikten üretilmektedir.

l Plakalıklarımızda renk seçimi sınırsızdır.

l Firma isimlerinin dikkat çekmesi için net ve parlak görünüme önem verilmektedir.

l Ürünlerimizde koku bulunmamaktadır. Ürünlerimiz Kokusuzdur.

  1. Eko plakalık Özellikleri

l Ürünlerimiz sipariş verildikten sonra yedi ve on gün içerisinde kargolanmaktadır.

l Ürünlerimizin garantisi bulunmamaktadır.

l Ürünlerimiz hurda plastiklerden üretilmektedir.

l Ürünlerimizde renk seçeneklerimiz sınırlıdır.

l Plastiklerden koku gelmektedir.

Ürünlerimizin Neden Tercih Ediliyor?

Müşterilerimizin firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmelerinin de ki en önemli hususlar güvenilirlik ve ürünlerimizin yüksek kalitesinden kaynaklanmaktadır. Müşterilerimiz diledikleri zaman internet sitemiz üzerinden müşteri temsilcilerimize ulaşarak destek talebinde bulunabilir ve ürünlerimiz ile ilgili ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabilmektedirler. Ürün alındıktan sonra da müşterilerimiz diledikleri zaman müşteri temsilcilerimize ulaşarak destek talebinde bulundukları hususlar ile alakalı gerekli destek almaktadırlar. Toplu sipariş seçeneği ile Firmalara özel toptan plakalık satışımız mevcuttur. Müşterilerimizin memnuniyetleri ve olumlu dönüşleri müşteri sayımızı gün geçtikçe artırmaktadır. Ürünlerimiz ve firmamız hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen müşterilerimizin Web sitesi: https://plakacim.com tıklayarak detaylı bilye ulaşabilirler.

Site Üzerinden Sipariş Nasıl Verilir?

Plakalık siparişinde bulunmak isteyen müşterilerimiz resmi sitemize giriş yaptıktan sonra ana sayfanın sağ üst bölümünde sipariş ver butonu bulunmaktadır. Sipariş ver butonu tıklandıktan sonra açılan sekmede satın alınacak plakalıkların adeti seçilmelidir. Alınacak adet sayısı seçildikten sonra satın alınacak plakalıkların tasarımı sistem üzerinden yapılmaktadır. Ürün üzerinde bulunması talep edilen logo ve isim yazıldıktan sonra onay butonuna tıklanarak satın alma sayfası açılmaktadır. Açılan sekmede müşterilerimiz kart bilgilerini girerek onay mesajından sonra satın alma işlemlerini gerçekleştirmiş olacaklardır. Sipariş yapıldıktan hemen sonra ürünler hazırlanarak kargolanmaktadır.