Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 2021-2022 eğitim öğretim yılı Okullararası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları A Grubu'nu lider olarak tamamlayan Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu yarı finalmaçında Ereğli Pestilciler Ortaokulu ile Fener küçük Sentetik Saha'da karşılaştı. Maçta baştan sona rakibi karşısında etkili futbol oynayan Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu sahadan 5-1 gibi farklı skorla galip ayrılarak finale çıkma başarısı gösterdi.

Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'na farklı galibiyeti getiren goller 5'nci dakikada Mert Keskin, 15'nci dakikada Yiğit Dırmandı, 22'nci dakikada Efe Tığ, 35'nci dakikada Efe ve 45'nci dakikada Yiğit'ten geldi.

BÜYÜK FİNAL ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANACAK

Final maçı Çarşamba günü 11.30'da Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ile Ereğli Nurdan Ahmet Ortaokulu arasında oynanacak.

Aldığı başarılı sonuçlarla finale çıkma başarası gösteren Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu futbolcuların tamamı Çaydeğirmeni Belediyespor U12 takımında futbol oynuyor. Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu final maçını kazanarak Zonguldak şampiyonu olarak kupayı kaldırmayı hedefliyor.
SATILMIŞ GEBEŞ'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Çaydeğirmeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bayram Çolak "Bizleri her zaman destekleyen Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Gebeş ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Selçuk Sarı ve Ramazan Eliçora'ya teşekkür ederim" dedi.

SATILMIŞ GEBEŞ'İN PROJESİ MEYVELERİNİ VERİYOR

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş beldenin gelişiminin yanı sıra beldedeki gençlere ve çocuklara yönelik uygulamaya koyduğu spor projeleri de devam ediyor. Özellikle Çaydeğirmeni'nde İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik açılan ve halen devam eden kurslar meyvelerini vermeye başladı. Özellikle Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol ve Teniz kurslarına yoğun ilgi gösterilirken Başkan Satılmış Gebeş gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendiriyor. Bu proje amacına ve hedefine ulaşırken, belde halkı ve çocuklar da Başkan Gebeş'e minnettar.