MHP Çaycuma ilçe yönetim kurulu toplantısı Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse'nin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda MHP Filyos Belde Başkanı olarak atanan Levent Tüylü'ye rozeti takıldı. MHP il Başkanının rozetini takması ile resmen göreve başlayan Levent Tüylü; " Çaycuma ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin yakalamış olduğu bu ivmeye bizlerde Filyos beldesinde ki çalışmalarımız ile daha fazla katkı vereceğiz. Amacımız vatandaşa hizmet. Milletimiz ve ülkemiz için doğruyu savunmaktadır. Filyos beldesinde de bu doğrultuda bir teşkilat oluşturarak, Filyos beldemize hizmet edeceğiz"dedi.

İl Başkanı Demirköse ise konuşmasında: "Çaycuma ilçemizin, beldeleri ile birlikte yakaladığı bu yükseliş bize 2023'te milletvekili olarak geri dönecektir. Yapılan anketler Çaycuma'nın bu yükselişi ve başarısını gösteriyor"diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan da; " Her gün daha da büyüyen bir aile oluyoruz. İl başkanımıza ve yönetim kuruluna toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz. Artık Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma'da gündem belirleyen bir parti olmuştur. Bunu önümüzde ki dönemlerde daha iyi göreceğiz"dedi.