Ev satın almak kiracı olmaktan kurtulmak herkesin hayalidir. Bir ev satın almak öncelikle büyük bir karar olduğu gibi aynı zamanda finansal durumu düşündürecek kadar önemli bir eylemdir. Eğer ev almak için yeterli peşinat kenarda yoksa ve kredi puanları düşük ise ev almak kişiyi biraz zorlayabilir. Ev almak için insanlar ilk önce kredi yollarına başvurarak bankalardan kredi çekme ile işe başlarlar. Fakat banka faizleri düşünüldüğünde pek de karlı bir iş olmadığı görülür. Faizsiz ev alma kişiler imkansız gözükse de ev almak için faiz işlemi yapmadan çalışan firmalar vardır. Bu firmalardan bir tanesi Birevim firmasıdır. Birevim firması kişiye faizsiz ev alma imkanı sunmaktadır.

Bu yöntem dar ve orta gelirleri vatandaşlara yönelik bir yöntemdir. Faizsiz ev için küçük taksitler ile kişiyi zora sokmadan ev sahibi olmak isteyenlere göre bir sistemdir. Peşinat ödemek tamamen kişiye bırakılmış olup tüm işlemler noter huzurunda gerçekleşir.

Faizsiz Ev

Dünyada faizsiz ev alma konusunda geliştirilmiş ilk yöntemdir. Kişi almak istediği eve karar verdikten sonra taksit tutarlarını kendisi belirler. Noter huzurunda çekiliş yapılır ve kişi hangi eve ne zaman sahip olacağını öğrenir. Yöntemin en önemli özelliği ise fark ödemeden ev sahibi olunmasıdır.

https://www.faizsizkonutprojeleri.com/faizsiz-ev-almak-nasil-mumkun/

Ev Alma

Ev alma konusunda olan her şey müşterinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda şekillenerek planlaması yapılır. Noter çekilişi bu yöntemde olmaz ve kişi kendisi ne zaman alacağına karar verir. Taksitleri sabitleyip evi teslim aldıktan sonra dilerseniz ödemeleri arttırmayı tercih edebilirsiniz.

Birevim

Evi teslim alacağınız tarihte aynı zamanda evin değerini korumaya yarayan bir yöntemdir. Bu yöntemde Türkiye Cumhuriyeti merkez bankasının her ay düzenli olarak yayınladığı döviz endeksleri esas alınır ve işlemler bu endekslere göre yapılmaktadır. Ev alırken bu yöntemleri kullanarak alacağınız evin değerini de arttırabilirsiniz. Böylelikle teslim alacağınız tarihe kadar evinizin değeri artar ve artan değer üzerinden ev sahibi olabilme imkanına kavuşursunuz.

https://www.faizsizkonutprojeleri.com/birevim-nedir-birevim-icin-sikayet-var-mi/