Zonguldak'ın Baştarla Mahallesi Dağbaca Sokak'ta ikamet eden Kemal Balcıoğlu, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında evinin aralıklı zamanlarda taşlandığını belirterek can güvenliğinin olmadığını söylemişti. Eşiyle birlikte yaşadığı evde taşlamadan dolayı o dönemde çok korktuklarını belirten Balcıoğlu, durumu emniyete bildirdiğini, emniyet mensuplarının konuyla ilgili yakından ilgilendiklerini ve taşlamaların kesildiğini söyledi.

KIŞ BOYUNCA EVİNE YAĞMUR VE KAR SUYU AKTI

Geçtiğimiz yıl evi gece yarısında sık sık taşlayan ve bu kötü günlerin geride kaldığını belirten Kemal Balcıoğlu, taşlama nedeniyle evinin çatısının büyük zarar göndüğünü, bütün kış boyunca evine yağmur ve kar sularının aktığını ve zor bir dönem geçirdiğini söyledi.

YETKİLİLERDEN VE ESNAFLARDAN PARA DEĞİL, ÇATI MALZEMESİ İSTİYOR

Kemal Balcıoğlu maddi olarak gücünün olmadığını belirterek "Çatı taşlamadan dolayı büyük zarar gördü. Ancak maddi olarak gücüm olmaması nedeniyle yaptıramıyorum. Para istemiyorum. Yetkililerden ve durumu iyi olan insanlardan çatı malzemesi konusunda destek bekliyorum" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI

Kemal Balcıoğlu durumunu sosyal medya hesabından da paylaşarak şu görüşlere yer verdi: "Öncelikle güzel ülkemin Ramazan Bayramını kutlarım değerli Zonguldaklı işadamlarından bu çatı için destek bekliyorum iletişim için 0 555 097 59 67"

savciliga-dilekce-verdi-can-guvenligim-yok-korkuyorum
Savcılığa dilekçe verdi: 'Can güvenliğim yok, korkuyorum'