Çetin Yıldız yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Terzi esnafı için fiyat tarifesinde tartışmalar devam ediyordu. Bunlara son verip yeni bir fiyat tarifesi çıkarmaya karar verdik ve nasip olursa önümüzdeki 10-15 güne kadar yeni tarifemiz çıkacak. Yeni tarifeye göre uygulamalara geçeceğiz. Yeni fiyat listemiz bayramdan önce uygulamaya geçmiş olacak" ifadesini kullandı.

Zonguldak Terziler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Çetin Yıldız ayrıca, halı yıkamacı esnafının da yeni bir fiyat tarifesi istediğini belirterek, "Halı yıkamacı arkadaşlarımız yeni bir tarife istiyorlardı ama halı yıkamacı arkadaşlarımız çok dağınık yerlerde. Bende 12-13 kişilik bir grup var. Gerisi diğer odalarda kayıtlı bulunuyor. Bunları bir araya toplayabilirsek onlara da bir fiyat listesi oluşturmaya çalışacağız" dedi.

25 günlük görev süresini değerlendiren Terziler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Çetin Yıldız, "Yaklaşık 25 gün önce yapılan kongrede göreve geldim ve göreve geldiğimizde odamızın bilgisayarları ve yazıcıları perişan durumdaydı. Onları düzelttik, elimizden geleni yaptık. Bu arada terziler arasında bir toplantı yaptık. Atatürk Kültür Merkezi'nde zamanı gelmiş geçmiş olan belli bir yaşa gelmiş olan terzi esnaf arkadaşlarıma plaketlerini verdim. Şu anda üyelerimiz çok dağınık durumda ve toparlamaya çalışıyoruz. Odamıza birlik beraberliği daha da arttırmaya çalışıyoruz" dedi.