Yıllardır futbolculara ve piyasaya olan borçları nedeniyle büyük sorun yaşayan ve transfer yasağı gelen ve 1.Lig'den 2.lig'e düşen Eskişehirspor'da Divan kurulu transfer yasağının kalkması için borçlu olduğu futbolculardan borçsuzluk imzası almaya devam ediyor.

Eskişehirspor'da yıllarca forma giyen ve Eskişehirli olan ve Zonguldakspor'da 4 yıl boyunca forma giyen kaleci Sinan Ören de geçtiğimiz aylarda imza vermişti. Eskişehirspor divan kurulu son olarak 14 Haziran 2021 tarihinde eski futbolcuları Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal imza verdi.

ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Eskişehirspor Kulübü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Transfer yasağımızın kaldırılması için imza veren Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal ve Sinan Ören'e camiamız adına teşekkür ederiz" denildi.

SİNAN ÖREN DAHA ÖNCE ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI
Zonguldakspor'un 4 sezon formasını giyen Kaptan Kaleci Sinan Ören, sosyal medya hesabından konuyla ilgili daha önce şu açıklamayı yapmıştı: "Eskişehir kamoyuna. Geçmişi başarılarla dolu Anadolu Yıldızının tarihinin en zor günler geçirdiğini üzüntüyle takip etmekteyim... Özellikle taraftarlarla birlikte icra kurulu adı altında kurulan klübü yaşatma birliğininde direnişini tebrik ediyorum. Geçtiğimiz 31 Ağustos akşamı şahsıma ve aileme planlı olarak yapılan itibarsızlaştırma çabalarına inat, kişilere olan haklı davama rağmen, bugünkü kongrede kulübümüzü bu hale getirenlerin başkan olmayacağı ümidiyle gerekli olan imzamı verdim... Ayrıca büyük bir parantezde koca yürekli genç kardeşlerime ; Belki zoraki verildi bu sorumluluk onlara ama aslanlar gibi geldiler üstesinden... Umarım transfer açıldığında da Bizim Çocuklar dediğiniz kardeşlerime sahip çıkmaya devam edersiniz... Yaşasın Eskişehirspor'umuz"

SİNAN'I ESKİŞEHİRSPOR DEVRE ARASINDA TRANSFER ETMEK İSTEDİ

Zonguldakspor'un başarılı kalecisi Sinan Ören'e Eskişehirspor'dan 2020-2021 futbol sezonunun devre arasında transfer teklifi gelmişti. Ancak transfer yasağını kaldıramayan Eskişehirspor planladığı transferleri gerçekleştirememişti. Zonguldakspor ile sözleşmesi sona eren Sinan Ören'in 2020-2021 futbol sezonunda memleketinin takımı Eskişehirspor'a transfer olması tekrar gündeme gelebilir.