Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci yarının ilk maçında saha ve seyircisi önünde şampiyon adaylarından Alaplı Belediyespor'u konuk etti. Devre arasında yaptığı transferlerle güçlenen ve şampiyonluk yolunda ikinci yarıya umutlu başlayan Alaplı Belediyespor ummadığı bir yenilgi ile karşılaştı.
Sezon başından buyana saha ve seyircisi önünde etkili futbol oynayarak aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Çaydeğirmeni Belediyespor tecrübeli golcüsü Erkan Koçaklı'nın attığı gole güçlü rakibi Alaplı Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.
Erkan'ın attığı golün ardından Çaydeğirmeni Belediyesporlu taraftarlar büyük coşku yaşarken, ikinci yarının ilk maçında gelen bu galibiyet ileriki haftalar için de büyük bir umut oldu. Golün ardından tüm futbolcular Erkan Koçaklı'yı tek tek kutlarken, Erkan klasını ve tecrübesini bir kez daha konuşturmanın da gururunu yaşadı.
Çaydeğirmeni Belediyespor bu kritikk galibiyetle puanını 19'a yükseltirken, Alaplı Belediyespor ise şok yenilgi ile 25 puanda kaldı.