TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Çorum FK'nın Zonguldaklı Teknik Direktörü Ergün Penbe Pazar günü saha ve seyircileri önünde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı öncesinde yönetimin başlattığı bilet kampanyasına 100 bilet satın alarak destek verdi.

Play-off yolunda çok kritik maça çıkacak olan Çorum FK Teknik Patronu Ergün Pende aldığı 100 biletin taraftara da teşvik olacağını belirterek tüm Çorum taraftarı takımlarını destekleme için tribünlere davet etti.
Ergün Penbe ayrıca Çorumlu tüm iş adamlarını da kampanyaya destek vermeye davet etti.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR YÖNETİMİ DE HAREKETE GEÇMELİ

Zonguldak Kömürspor yönetimi sezon başında bilet fiyatlarını 50 lira yaparak önce taraftarın tepkisini çekti, sonra küstürdü.

Çorum FK yönetimi taraftarı tribünlere çekebilmek adına kampanyalar düzenlerken, Zonguldak Kömürspor yönetimi ise 50 lira olan bilet fiyatlarını önce 30'a sonra 10 liraya çekmekten başka bir icraat yapmadı.

HERŞEY GEÇ OLMADAN...

Zonguldak Kömürspor yönetimi de harekete geçip taraftarı ve kenti uyandırıp tribünlere çekecek hamleler ve kampanyalar üretmek zorunda.

İstediği transferler yapılmayan 3-5 genç ve tecrübesiz futbolcular transfer edilerek eli güçlendirilmeyen Teknik Direktör Şenol Demir ve sahada elinden gelen her şeyi yapan terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu topluluğuna destek şart.