Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor ligin 22'nci haftasında deplasmanda Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Eflatun-beyazlı ekip sahaya Ali, Kadir, Ozan, Emre Kuzu, Vijdan, Mikail, Mehmet Özen, Ali Şentürk, Volkan, Özenç ve Ercan Kuru 11'i ile çıktı.

Maçın 27'nci dakikasında rakip takım Çilimli Belediyespor attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Ereğli Belediyespor bu golü 45+2'nci dakikada Ercan Kuru ile cevap verirken devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı. Golün ardından sakatlık geçiren Ercan Kuru ikinci yarıya çıkamayınca yerini Cömert'e bıraktı.

Maçın 78'nci dakikasında Ereğli Belediyespor'dan Volkan Uluğ kırmızı kartla oyun dışında kaldı, takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 83'üncü dakikasında rakip takım Çilimli Belediyespor attığı golle temsilcimiz Ereğli Belediyespor önünde 2-1 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Ereğli Belediyespor sahadan 2-1 yenik ayrıldı ve kümede kalma yolunda çok önemli 3 puandan oldu. Eflatun-beyazlı ekip bu yenilgi ile haftayı 27 puanla tamamladı.