Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta Pazar günü Zonguldak derbisinde Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor karşı karşıya gelecek. Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma 14.00'da başlayacak.

EREĞLİ, DEVREK'E KARŞI 5-1 ÜSTÜN

Bölgesel Amatör Ligde Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor arasında rekabet 2017-2018 futbol sezonunda başladı. İki takım arasında oynanan 6 karşılaşmanın 5 tanesini Ereğli Belediyespor kazanarak rakibine karşı psikolojik üstünlük sağladı. 6 maçtan 1 tanesini ise Devrek Belediyespor kazandı.

İKİ TAKIM 3 ve 4'ÜNCÜ SIRAYI PAYLAŞIYOR
Sezona iki takımda şampiyonluk parolasıyla girmelerine rağmen beklenmeyen kayıplar yaşandı. Ereğli Belediyepor 4 maçta topladığı 7 puanla 3'üncü sırada bulunurken, Devrek Belediyespor ise 3 maçta topladığı 5 puanla 4'üncü sırada kendine yer buldu.

İSTATİSTİKLER 'EREĞLİ' DİYOR

Bugüne kadar BAL'da 6 kez karşılaşan ve bu maçların 5 tanesini kazanan Ereğli Belediyespor istatistiklere göre avantajlı. Ancak günlük performans ve kadro kalitesi gerçek favoriyi ve kazanan takımı Pazar günü 14.00'da oynanacak maç sonunda ortaya çıkacak.