Zonguldak Kömürspor'un başarılı futbolcusu Emre Kara 2021-2022 futbol sezonunun tamamlanması ile birlikte tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon'a gitti.

3 dönem Zonguldak Kömürspor forması giyen ve başarılı futbolcu ile Zonguldak Kömürspor taraftarının gönlünde taht kuran Emre Kara yaz döneminde antrenörlük yapacak, futbolcu yetiştirecek.

DOĞDUĞU TOPRAKLARDA YETENEK KEŞFEDECEK

Emre Kara'nın doğduğu Trabzon Vakfıkebir'de futbol önderleri birleşerek 2020 yılında kurdukları Vakfıkebirspor'da ikinci kez altyapıya el atacak. Geçtiğimiz sezon oluşturduğu alt yapıda birbirinden yetenekli sporcuları bırakarak tekrar Zonguldak Kömürspor'a dönen Emre Kara ve bırakmak zorunda olduğu küçük futbolcular arasında aylar sonra hasret bitiyor.

Geçtiğimiz yaz döneminde kulübün altyapısını oluşturan Emre Kara bu yaz döneminde de çok sevdiği miniklerle futbol bilgisini paylaşacak, onlara futbolu öğretecek.

5-14 YAŞ EMRE KARA'YA EMANET

Vakfıkebir 1874 Futbol Kulübü Futbol Okulu kayıtlarını başlatırken, 5 ile 14 yaş arasındaki gruptan Emre Kara sorumlu olacak.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İLE SÖZLEŞMESİ BİTTİ
Zonguldak Kömürspor'da 2021-2022 futbol sezonunda takımın en iyi 3 futbolcusundan birisi olan Emre Kara'nın kırmızı-lacivertli ekiple sözleşmesi bitti. Bu sezon dahil 3 dönem Zonguldak Kömürspor forması giyen Emre Kara gelecek teklifleri bekliyor. Emre Zonguldak'tan ayrılmadan önce "Kesinlikle önceliğim Zonguldak Kömürspor olacak. Zonguldak benim ikinci memleketim" demişti.