Emeklilerin artık torunlarına bile harçlık veremez hale geldiğini ifade eden Hüseyin Memiş, "Türkiye'de 8 milyon emeklimiz açlıkla mücadele ediyor. 8 milyon emeklimiz 2500 lira ile geçinmeye çalışıyor. ev kirasını mı versin, doğalgazı mı versin, elektriği mi versin, Emekli torunlarla harçlık veremez oldu. Emekli torunlarından kaçıyor" ifadesini kullandı.


TÜED'E ÜYE OLUN ÇAĞRISI

Tüm emeklilere Derneğe üye olması çağrısında yapan Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Memiş, çeşitli kurumlarla indirim anlaşmalı yaptıklarını ve üyelerin ve ailelerinin bu indirimden faydalanabilecekleğini belirterek şunları söyledi:

"Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi olarak biz bütün emeklilerimizi derneğimize birer adet vesikalık fotoğrafla beraber üye olamaya davet ediyoruz. Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi olarak bazı kuruluşlarla indirim anlaşması yaptık. Level Hastanesi, Kınay Medikal, Kaya Turizm, Kamil Koç, Toptan Market Metro Otobüs ve Efetur firmaları ile indirim anlaşmaları yaptık. Ayrıca davetiyeleri ve düğünleri içinde Yaman Restorant (Kilise) ile anlaşma yaptık Türkiye Emekliler Derneği'mize üye olan Tüm emeklilerimiz, aileleri ve yakınları da dahil bu indirimlerden faydalanabileceklerdir."