TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü 13.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pazarspor'u konuk edecek. Pazarspor maçı hazırlıklarını yaptı teknik ve taktik çalışmalarla tamamlayan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Şenol Demir futbolcuları ile yaptığı toplantıda galibiyet sözü aldı. Kırmızı-lacivertli ekip kampa girdi, maç saatini bekliyor.

Ligde Şanlıurfaspor ve Kırklarelispor maçlarını kaybederek düşüşe geçen Zonguldak Kömürspor, sahasında Pazarspor'u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Bu kritik maç öncesinde Zonguldak Kömürspor 10 maçta 13 puan toplayarak ligin 9'uncu sırasında kendine yer bulurken, rakip Pazarspor ise bay haftasının yanı sıra Kastamonuspor maçlarını geçerek 8 maçta 13 puanla 8'nci sırada bulunuyor.

MAÇI BURSALI HAKEM YÖNETECEK

Cumartesi günü 13.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Pazarspor maçında 34 yaşındaki Bursa Klasman hakemlerinden Süleyman Soyutürk düdük çalacak. Süleyman Soyutürk'ün yardımcılıklarını ise Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Oğuzhan Yazır yapacak. Maçın 4'üncü hakemi olarak ise Abdulbaki Ayyıldız açıklandı.