TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da nefesler tutuldu, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak Pendikspor maçının başlama saati bekleniyor.

Zonguldakspor geçtiğimiz hafta sezonun ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyepor ile deplasmanda karşılaşmış ve 1-0 önde geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip Salı gününden itibaren Pendikspor ile Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kulüp binasında kampa girdi.

Bu zorlu maçın teknik ve taktik idmanını Devrek İlçe Stadı'nda gerçekleştiren Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi futbolculara her fırsatta uyarılarda bulunarak Pendik karşısında mutlak galip gelmeleri konusunda futbolcularla konuşma yaptı.

Geçtiğimiz hafta Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında özellikle ikinci yarı ortaya konulan kötü futbolu ve alınan yenilgiyi taraftara unutturmak ve çıkışa geçmek isteyen Zonguldakspor'da futbolcular da taraftarının karşında 90 dakika boyunca mücadeleci futbolcularını sahaya yansıtarak alacakları galibiyetle düzlüğe çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi