Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yönetim kurulu üyeleri dün Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etmiş ve yeni sezon öncesinde destek istemişti.

Bugün spor medyası ile bir araya gelen Başkan Sabit Danış, Vali Mustafa Tutulmaz'ın kendilerini çok sıcak karşıladığını söyledi.

Başkan Sabit Danış "Sayın Valimiz uutbolu ve Zonguldak Kömürspor'u çokseviyor. Ziyaretimizde Eren Enerji ve ÇATES yönetimlerini arayarak bizlere randevu konusunda destek oldu. Önümüzdeki günlerde hem Eren Enerji yönetimini, hem de ÇATES yönetimini ziyaret edeceğiz. Bu kurumlar geçmiş yıllarda Zonguldak Kömürspor için gerekli desteği verdi. Yeni sezonda yine Zonguldak Kömürspor'un yanında olacaklardır. Kendilerine projelerimizi anlatacağız. Bizlerin her zaman yanında olan Sayın Valimize, Eren Enerji ve ÇATES yöneticilerine şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

MİLLETVEKİLLERİ VE BELEDİYELER DE ZİYARET EDİLECEK
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, yönetim olarak Zonguldak Milletvekilerinin yanı sıra başta Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ilçe ve belde belediye başkanları ve kurumları da ziyaret edeceklerini söyledi.