TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Sezona kötü başlangıç yapan ve 3'te 0 yapan Zonguldak Kömürspor Şenol Demir'in takımın başına gelmesiyle birlikte 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puanla 5'nci sıraya kadar yükseldi.

GALİBİYET SERİSİNİN SÜRMESİ BEKLENİYOR
Zonguldak Kömürspor son olarak saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ve 3-1 kazandığı Eskişehirspor maçının ardından Bursa deplasmanında Karacabeyspor ile oynayacak. Bu maçta da galibiyet bekleyen kırmızı-lacivertli ekipte serinin sürmesi bekleniyor.

ELMAS HAZIRLIKLARI TAMAMLADI
Zonguldak Kömürspor Pazar günü 19.00'da oynanacak olan maçın tüm hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü sabah saatlerinde kentten ayrılacak olan kırmızı-lacivertli ekipte moral ve motivasyon üst düzeyde.

HAKEM İSTANBUL'DAN GELECEK

Karacabey Belediyespor ile Zonguldak Kömürpor arasında oynanacak maça İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu atandı. Oğuzhan Uğurlu'un yardımcılıklarını Vedat Demir ve Çağrı Ateş yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Serkan Ergün olarak açıklandı. Maçta Ömer Kürşad Tüfekçi gözlemci, Hüseyin Demir ve Harun Dağdeviren ise karşılaşmada temsilcilik görevlisi olarak atandı.

ELMAS 5'NCİ, KARACABEY 16'NCI

Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynayacağı Karacabey Beledispor maçı öncesinde 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla 5'nci sırada yeralırken, rakip Karacabeyspor ise 1 galibiyet, 1 beraberlikle topladığı 4 puanla 16'ncı sırada bulunuyor.