Zonguldak Kömürspor bugün sahasında lider Penidikspor'u konuk edecek

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin 19'uncu haftasında saha ve seyircisi önünde lider Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Ligin son iki maçını deplasmanda oynayan ve bu maçlarda Ispartaspor'u 2-1 yenip, geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Zonguldak Kömürspor maçın hazırlıklarını tamamladı, karşılaşmanın başlama saatini bekliyor.

Cuma günü 13.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak kritik karşılaşma öncesinde Zonguldak Kömürspor oynadığı 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile topladığı 22 puanla 14'üncü sırada bulunuyor. Rakip Pendikspor ise 17 karşılaşmada 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda kendine yer buldu.

ELMAS, ZORLARI SEVER

Kırmızı-lacivertli ekip geçmiş yıllardan itibaren özellikle zor maçlarda daha dirençli ve istekli oynayıp bu maçları lehine çevirdiği gözlenirken, Pendikspor da bu maçlardan birisi. Elmas taraftarının önünde sahaya galibiyet için çıkacak.

RAKİP PENDİK'TE ONUR ERİŞ, ELMAS'A KARŞI OYNAYACAK
Zonguldak Kömürspor'da 6 yıl forma giyen ve kırmızı-lacivertli forma ile 2 şampiyonluk yaşayan kanat forvet oyuncusu Onur Eriş eski takımı Zonguldak Kömürspor'a karşı Pendikspor formasıyla mücadele edecek.