TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürpor, Cuma günü saha ve seyircisi önünde oynadığı ve Trabzonlu hakem Alpaslan Şen'in verdiği uydurma penaltı ile 3-2 kaybettiği Pendikspor maçının üzüntüsünü yaşarken hakeme olan tepki 3 gün geçmesine rağmen dinmiyor.

YÖNETİM UŞAKSPOR MAÇI İÇİN TFF'YE BAŞVURU YAPACAK

Zonguldak Kömürspor 25 Ocak 2022 Çarşamba günü deplasmnda Uşakspor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli ekipte yönetim, ülke genelinde bir çok şehirde, özellikle Zonguldak ve Uşak'ta devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle istenmeyen kazaların meydana gelmemesi ve yollarda sorun yaşanmaması için TFF'ye maçın ertelenmesi konusunda müracaatta bulunacak. Bugün TFF yönetimi ile bir görüşme yapacak olan Zonguldak Kömürspor yönetimi Pazar günü resmi başvuruda bulunacak.

İŞTE BAŞVURU YAZISI

Zonguldak Kömürspor yönetiminin TFF'ye gönderdiği yazı şöyle: "Şehrimizde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım konusunda sıkıntılar yaşanmakta olup şehir merkezinde kar kalınlığı 50 cm bulmuştur İstanbul ve Ankara karayolu çıkışı büyük araçlara kapalı olup söz konusu kar yağışı meteoroloji den aldığımız bilgi doğrultusunda 26/01/2022 çarşamba gününe kadar artarak devam edeceği yönündedir.Bu vesile ile 26/01/2022 Çarşamba günü oynayacağımız Uşak spor müsabakasına takımımız karayolu ile seyahat edeceğinden kış şartları nedeniyle sonradan telafisi mümkün olmayan ortaya çıkabilecek kötü bir sonuca mahal bırakmamak için maçımızın ileri bir tarihe ertelenmesi için gereğini arz ederiz"